Despre noi

Ai nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul nostru pentru clienți pentru a face o programare și pentru a răspunde la toate întrebările dvs.

suntem klass europa

Klass Europa este o companie producătoare de mobilă, care poate fi caracterizată ca fiind unică, nonconformistă și autentică – niciodată plictisitoare și plină de imaginație și inspirație.

Suntem o echipă de experți profesioniști și calificați în toate domeniile interne. Oferim o gamă largă de servicii și, în același timp, suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm cu nevoile neconvenționale ale gospodăriei:

  • Proiecte exclusive;
  • Elemente de decor;
  • Textile și interior;
  • Iluminare;
  • Camere moderne;
  • Echipa de designeri talentati;

de ce sa ne alegi?

Suntem diponibili
Acceptăm cererile și apelurile telefonice 24/7, astfel încât să puteți rezolva orice problemă. Echipa noastră de urgență iti va raspunde in cel mai scurt timp.
Echipa profesionista
Toți membrii echipei noastre sunt agenți de înaltă calificare, educați și calificați. Toate sunt instruite în conformitate cu cele mai noi tehnologii.
Preturi corecte
Prețurile noastre sunt corecte și accesibile pentru toți oamenii. Oferim un sistem flexibil de reduceri, astfel încât să puteți utiliza orice serviciu de care aveți nevoie.
Oferte de neratat
Oferim reduceri la cele mai populare servicii și la serviciile de sezon, astfel încât să puteți primi orice ajutor fără întârziere.

MISIUNEA NOASTRA

Lucrăm pentru a asigura confortul oamenilor în casa lor și pentru a oferi cel mai bun și cel mai rapid ajutor la prețuri corecte. Suntem de calitate, siguranță și credibilitate, astfel încât să puteți fi sigur de activitatea noastră

Klass Europa reușește ani de zile să urmărească icoanele de stil, să dezvolte tendințe și inovații în designul mobilierului și să le folosească pentru a îndeplini visele entuziaștilor de mobilier.

Cu curajul de a inova, Klass Europa creează tendințe și colecții de mobilier unice, fiind accesibile și de dorit pentru toți oamenii. În calitate de furnizor internațional și generator de schimbări, Klass Europa continuă să creeze noi modele de mobilier și obiecte de artă.

INTREBARI FRECVENTE

Vă rugăm să sunați la magazinele noastre pentru disponibilitate actualizată pentru orice articol. De asemenea, puteți trimite un e-mail la adresa office@klasseuropa.ro

Da, suntem încântați să oferim livrări clienților noștri. La încheierea achiziției în magazin, asociatul dvs. de vânzări va lucra cu dvs. pentru a aranja o dată și o dată de livrare care se potrivesc cu programul dvs. Echipa dvs. de furnizare Klass Europa va depune toate eforturile pentru a vă asigura că noul mobilier arata la fel de bine în casa dvs., precum și în magazin!

Pentru majoritatea produselor, oferim piese de schimb. Când întrebați, vă rugăm să aveți la dispoziție numărul articolului și numărul facturii, pentru a vă putea servi mai bine. Puteți găsi numărul articolului pe confirmarea sau factura dvs. de e-mail.

Urmărirea comenzilor este acum disponibilă online pentru unele dintre locațiile magazinelor noastre, inclusiv pentru unele dintre comenzile noastre online. Urmărirea este disponibilă numai în ziua livrării.

Adresa:

Timisoara, Str. Constantin Brancoveanu 16